Τρόποι Αποστολής

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με ΕΛΤΑ Courier στη διεύθυνση παράδοσης που θα ορίσει ο πελάτης στο αντίστοιχο πεδίο κατά την υποβολή της παραγγελίας. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή έως τις 14:00 επεξεργάζονται και αποστέλλονται αυθημερόν, με εξαίρεση τις περιπτώσεις ειδικών περιστάσεων, αργιών και περιστάσεων ανώτερης βίας. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μετά το μεσημέρι της Παρασκευής επεξεργάζονται και αποστέλλονται τη Δευτέρα.
 
-Έξοδα Αποστολής
 

Για παραγγελίες στην Ελλάδα τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για την Κύπρο, για παραγγελίες από 150 και άνω η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ ενώ για αγορές μικρότερης αξίας, το κόστος είναι στα 5 € και ο μόνος διαθέσιμος τρόπος πληρωμής είναι μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως σε περίπτωση που η παραγγελία δεν παραληφθεί από τον πελάτη εντός 7 ημερών από την ημερομηνία που θα ειδοποιηθεί από τη μεταφορική εταιρεία και επιστραφεί στο κατάστημα μας, τα έξοδα επαναποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.  
Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας, η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.